My Super ♥

Rose Kasik Tahu Ini Orang

1.sila tingal kan link anda di shout box :)
supaya senang kerja saya untuk memfollow blog anda :)
2.lu abg long kah ayahanda kah mak long kah nenek long kah!
ini blog gua PEGANG jaga adap anda tak suke boleh tekan X :)
3.saya sayang anda sebab follow & visit blog saya
4.saya GEDIK? ada aku kesah?

terima kasih sayang <3


Saturday, June 25, 2011

haalooouu ;)

Assalamulaikum


holaa awakk, hehe awak awak, saya sekarang ka tengah dengar lagu acik n nana taww, awww
sudah bunga bunga hati hihi, eyhh sudah ada boyperend eyh? cettt podah!! mane ad saje je mengulang balik memori memori dolu dolu :DD haha ape daa :P, betol laa kite tengah degar lagu memori berkasih taw awakk 

ehh ape kene dengan gambar di atas tuu? tak ada pape laa saje saje, lagi tadi line macam siput babi! hee benci benci, so nak tggu line niey tak jadi siput babi kan, jyea pown edit edit laa pix yang mane patut ;)
meyh tengok gambar gambar yang jyea edit ;) macam biase kalau nak kutuk pown jyea tak dengar buang mase betol ark? hahaha, so g jea tuu (X) thankyou :)



okay, sekrang status aku single, aku sudah selesa dengan S.I.N.G.L.E ;)

No comments:

Post a Comment

Jom chit chat dengan saya :) add saya okayy!! :)

Apa kata Anda??

Ape Pendapat Anda Tentang Blog Saya?
Cantik
Memuaskan
Cute/Comel
Terbaik
Perlu perbaiki lagi
Menarik
Simple
Boleh tahan
  
pollcode.com free polls