My Super ♥

Rose Kasik Tahu Ini Orang

1.sila tingal kan link anda di shout box :)
supaya senang kerja saya untuk memfollow blog anda :)
2.lu abg long kah ayahanda kah mak long kah nenek long kah!
ini blog gua PEGANG jaga adap anda tak suke boleh tekan X :)
3.saya sayang anda sebab follow & visit blog saya
4.saya GEDIK? ada aku kesah?

terima kasih sayang <3


Monday, July 18, 2011

Terlanjur Mencintaimu

Assalamualaikum


ohhh sebuah novel terbitan Syamnuriezmil *name agak pelik tapi name sebenar dye ialah Nur Azyyati :)
walaaa, jalan cerita dye memang best, mengisahkan, yang Johan Iskandar terpakse kawin dengan Tengku Hanis kerana kerana satu, wasiat Tok Din. dan Tengku Hanis terpkse menerima keputusan wasiat itu kerana takut keluarganya merempat, hal demikian *macam ye ye aku cerita :DD, sebab Tok Din telah, mewasiyatkan,
agar Tengku Hanis, dapat kawin pilihan Tok Din, dan pernikahan ini perlu dilangsunkan dalam tempoh 3 bulan dari sekrang dan perlu mempunyai keturunan dalm tempoh 2 tahun. sekiranya bende2 niey tidak berlaku, serta merta harta harta itu jatuh ke rumah anak anak yatim, tanpa 1 sen pown dapat.

hmm, cerita ini, sangt romantik, bestt sangt2 then, Johan kawin adlah bukan sebab harta tapi tidak mahu melihat Tengku Hanis merempat sekeluarga :), ohhh bestt gilakkk weyh! beli2 tak tebal mane pown, yang sebelum sebelum jyea bace :DD*cehhh :P haha
so korang pergi laa beli memang best, dari segi jyea  cerita kart blog jyea niey, mesti agakk *TAK BEST*
saya sudah tahuu, nak tahu lebih lanjut, p belii haha :DD

p/s sumpahh macam ye ye aku ceritoo :DD 





No comments:

Post a Comment

Jom chit chat dengan saya :) add saya okayy!! :)

Apa kata Anda??

Ape Pendapat Anda Tentang Blog Saya?
Cantik
Memuaskan
Cute/Comel
Terbaik
Perlu perbaiki lagi
Menarik
Simple
Boleh tahan
  
pollcode.com free polls